Foundation event

Eindelijk laten de maatregelen het toe en mogen wij de deuren van ons mooie Atelier op de Brainport Human Campus voor jou openen. En dit vieren we dan ook groots met het Groots zzp-event voor zelfstandige professionals met hart en hoofd voor de publieke sector.

Een dag waarop inspirerende sprekers je alles vertellen over creatief ondernemen en werkgeluk. Tijdens de lunch ontdek je de mooiste plekjes op de Human Campus, geniet je van culinaire hoogstandjes van onze chefs en heb je de mogelijkheid om een mooie professionele profielfoto te laten maken. De dag sluiten we gezamenlijk af met een borrel en er is voldoende ruimte om elkaar te ontmoeten en te netwerken.

Kortom, een dag die je niet wilt missen!

Programma
zaterdag 21 mei

Brainport Human Campus
Vlamovenweg 2
5708 JV Helmond

Routebeschrijving
Plattegrond

09:30 Inloop
10:00 Welkomstwoord
10:15 Keynote Patrick van Veen, gedragsbioloog
11:30 Break-out ronde I
12:15 Bourgondische lunch en rondleiding
13:15 Break-out ronde II
14:15 Afsluiting Marcel Stevens, cabaretier
14:30 Borrel

Keynote speaker Patrick van Veen

Gedragsbioloog, gedragswetenschapper en Married At First Sight matchmaker

Mensen zijn sociale dieren, we worden beïnvloed door onze omgeving en we willen onderdeel zijn van groepen. Echter anders dan de apen die gedragsbioloog Patrick van Veen bestudeert, zijn wij mensen onderdeel van heel veel sociale groepen. Hoe verhoudt zich de individuele positie van een ZZP’er ten opzichte van de groepsdynamiek bij de opdrachtgever? En hoe zorg je ervoor dat je onderdeel wordt van een team zonder deel te zijn van een team? Aan de hand van een virtuele rondleiding langs de mensapen en het onderzoek naar groepsdynamieken legt Van Veen uit waarom apen vlooien en wat we daarvan kunnen leren, maar natuurlijk komen veel meer sociale dynamieken aan bod.

Break-out sessies

We organiseren break-out sessies die live plaatsvinden, verspreid over diverse zalen op de Brainport Human Campus. Gedurende de dag woon je twee sessies bij, één in de ochtend en één in de middag. Hierin word je bijgepraat, kun je kennis opdoen of écht aan de slag. Voor deze sessies maak je je keuze kenbaar tijdens je aanmelding.

Dr. Sjanne Marie van den Groenendaal & Sanne Netten

Break-out: De happy, healthy and productive workshop voor zzp’ers

Je bent als zzp’er eigen baas over jouw werkgeluk, gezondheid en productiviteit in je werk. Niet altijd even makkelijk, omdat je in de praktijk vele ballen hoog te houden hebt. Mogelijk ervaar je dat in sommige periodes de balans ver te zoeken is. Zo ben je het ene moment heel productief, maar lever je in op je gezondheid, aandacht voor jezelf of voor je gezin. Het andere moment heb je juist veel ruimte en rust, maar struggle je met je productiviteit en focus voor de komende periode. Je hier bewust van zijn en weten wat je kunt doen om weer grip te krijgen op jouw ondernemerschap is belangrijk.

In deze workshop geven Sjanne Marie en Sanne een recent wetenschappelijk kader over hoe je langdurig met plezier kunt blijven ondernemen. Ook ga je ontdekken hoe op dit moment de balans bij jou is én hoe je sneller de weg vindt naar jouw optima forma.

Specialisten in gedragsverandering en werkgeluk

Break-out: Werkgelukspel ‘Kickstarter’ van Durven & Doen

Werken doe je een groot deel van je leven. Het is dus belangrijk dat je plezier hebt en geluk ervaart in wat je doet. Tijdens deze sessie maak je kennis met het bordspel ‘Kickstarter’. Hét werkgelukspel vol inzichten, waardoor jij (nog) gelukkiger naar je werk gaat. Wat er op je pad komt daar heb je geen invloed op, wél hoe je ermee omgaat. En dat geldt natuurlijk ook voor je werkplezier. Dit spel maakt je bewust van wat werkgeluk is en wat jij zelf kan doen om meer werkgeluk te ervaren. Want…the sky is the limit!

Koen de Rooij, directeur Reijn

Break-out: Wat een goed (ondernemers)verhaal kan doen: de kracht van Storytelling’

Is het je weleens opgevallen dat inspirerende mensen vaak fantastische verhalenvertellers zijn? Hoe lukt het ze om zo’n grote invloed uit te oefenen met een verhaal? En hoe krijg jij als zelfstandig ondernemer met jouw verhalen mensen echt in beweging? Goede verhalenvertellers worden niet geboren, maar die worden gemaakt! Tijdens deze break-outsessie over storytelling leer je hoe je door het vinden, creëren en delen van je eigen krachtige verhalen de harten en loyaliteit wint van je (potentiële) klanten en collega’s.


NEXTLEVEL FORMULIER

Meld je aan

Deelname aan het Groots zzp-event is kosteloos. Meld je hier aan en wij zien je graag zaterdag 21 mei op onze Human Campus.