Geluksbudget

Een geluksbudget voor Noorien

1 augustus 2023

Iedereen streeft naar geluk en goed werk speelt hierin een belangrijke rol. Werk geeft je namelijk de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen én de financiële ruimte om een leuk leven te leiden. Maar het hebben van werk is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Denk bijvoorbeeld aan mensen die noodgedwongen op straat leven, die kanker overwonnen hebben of mensen met een fysieke of mentale uitdaging. Voor deze groep mensen maken wij graag het verschil.

Onze collega’s beschikken over een geluksbudget dat zij kunnen inzetten om inclusief werkgeluk te creëren voor mensen die wat extra hulp kunnen gebruiken. De eerste geluksbudgetten zijn al ingezet. Namelijk voor Kyani , Davyde én de heer Fayzi , én voor Yuliia .

Inmiddels hebben we ook een geluksbudget mogen uitkeren aan Noorien. Dit initiatief is door onze ambassadeur Lisa Wouters bij ons onder de aandacht gebracht.

Lisa is sinds vorig jaar ambassadeur van de Expats Spouses Initiatives. Hier helpen vrouwen, expats vrouwen bij een goede landing in ons land en aan werk. Bij ESI heeft Lisa Noorien leren kennen, die afgelopen juni met haar gezin vanuit India naar Nederland is gekomen. Lisa begeleidt Noorien en heeft haar een tijdelijke baan kunnen aanbieden. Maar hiervoor moet Noorien zo snel mogelijk een cursus volgen met betrekking tot de Nederlandse wetgeving en de Nederlandse taal. Met het geluksbudget kunnen we Noorien op weg helpen!

Nederland voelt inmiddels als thuis voor Noorien, dankzij alle lieve mensen die zij ontmoet heeft. “Dankzij het geluksbudget van Driessen kan ik doorgaan met leren zonder zorgen.”

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Naar de inhoud springen