Nieuws

Onderwerpen waar het werkgeluk vanaf spat delen wij graag. Hieronder lees je het laatste nieuws over ontwikkelingen rondom onze doelgroep en de goede doelen die wij ondersteunen.

Een geluksbudget voor Yohanna

Afgelopen maandag werd weer een geluksbudget toegekend door onze ambassadeurs. Deze keer heel dicht bij huis en voor de ontvanger volkomen onverwacht. Yohanna, stagiaire bij IJK (onderdeel van Driessen Groep) mocht het geluksbudget in ontvangst nemen.

Nog prettiger werkklimaat bij Bikewerk

Driessen Foundation steunt Bikewerk. Mensen voor wie een baan niet vanzelfsprekend is leren in deze fietsenwinkel de fijne kneepjes van het vak, en worden gestimuleerd op persoonlijk vlak het beste uit zichzelf te halen. Met onze steun wordt een nog veiliger en prettiger werkklimaat gerealiseerd voor de (cliënt)medewerkers van Bikewerk.

Een geluksbudget voor Yuliia

Onze collega’s beschikken over een geluksbudget dat zij kunnen inzetten om inclusief werkgeluk te creëren voor mensen die wat extra hulp kunnen gebruiken. Onze foundation-ambassadeur Lisa Wouters nam het initiatief om het budget in te zetten voor Yuliia.

Nora is sterk aan het werk

Het eerste traject van het werk- en ontwikkelprogramma Sterk aan het Werk is afgerond. Nora is één van de oud-deelnemers. Dat zij ontzettend blij is dat ze heeft deelgenomen aan het programma blijkt uit het persoonlijke bericht dat wij van haar ontvingen.

Een geluksbudget voor Davyde én de heer Fayzi

Dit jaar hebben we een geluksbudget van tien keer € 500,- beschikbaar gesteld waarmee onze collega’s werkgeluk kunnen creëren voor mensen waarvoor dit niet vanzelfsprekend is. Onze ambassadeur Carla nam het initiatief om het budget in te zetten voor Davyde en de heer Fayzi.

Inclusieve communicatie-stageplek beschikbaar

Binnen ons team bieden wij een communicatiestageplek aan voor iemand die nét dat beetje extra aandacht nodig heeft om tot een leerzame, succesvolle en leuke stage te komen. Ben of ken jij iemand? Lees dan snel verder!

Seminar Anders denken werkt

Ben jij als werkgever, HR- of ICT-professional op zoek naar oplossingen voor onvervulde ICT-vacatures? En sta je open voor ‘anders denkenden’, zoals ICT-specialisten met een autismeprofiel of hoogbegaafdheid? Meld je dan gratis aan voor het seminar ‘Anders denken werkt’.

Werkgeluk door sociale innovatie

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer in hun kracht zetten. Dat is het doel van het project: BEE-4 IT van BEE-Ideas. Initiatiefnemer Benjamin Truijen: “Dit programma kan de kick-start zijn om weer aan het werk te gaan en werkgeluk te ervaren.”

Een geluksbudget voor Kyani

Onze collega’s beschikken over een geluksbudget dat zij kunnen inzetten om inclusief werkgeluk te creëren voor mensen die wat extra hulp kunnen gebruiken. Het eerste budget is ingezet voor Kyani die haar leven op de rit wil krijgen en behoefte heeft aan een hulphond.