Ambassadeurs in hart & hoofd

Wist je dat we inmiddels al een club van 29 (!) Driessen Foundation ambassadeurs hebben? En dat we daar ongelooflijk blij mee zijn! Stuk voor stuk zijn dit betrokken collega’s, werkzaam binnen de familie van bedrijven van Driessen Groep, die zich geheel vrijwillig inzetten om de wereld een beetje mooier te maken. Ze delen onze passie: werkgeluk creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze ambassadeurs zetten zich op diverse manieren in om een verschil te maken voor een ander. 

Anne Brisko, ambassadeur van het eerste uur: “In mijn persoonlijke kring ken ik mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt waarvoor werkgeluk niet vanzelfsprekend is. Ik zie en hoor wat het voor hen betekent om aan het werk te zijn. Om mee te kunnen doen en een zelfstandig bestaan op te bouwen. Werken is voor hen zoveel meer dan alleen een salaris. Ik draag graag mijn steentje bij aan een inclusieve arbeidsmarkt waar ieder talent telt”. 

Vanuit onze partners en organisaties die wij een warm hart toedragen ontvangen wij regelmatig aanvragen die door onze ambassadeurs worden opgepakt. Hun aanstekelijke enthousiasme en bevlogenheid zijn zoveel waard en dragen bij aan het verspreiden van inclusief werkgeluk. We roepen het al regelmatig maar we kunnen het niet vaak genoeg zeggen: ambassadeurs enorm bedankt voor jullie waardevolle inzet! #werkgeluk #delenisvermenigvuldigen