Bas Timmer uit Enschede is Next Generation Leader van Time Magazine. En dit is waarom!

De naam Bas Timmer wordt steeds iets meer bekend. En dat is goed nieuws! Bas Timmer is namelijk de oprichter van Sheltersuit. Hij ontwikkelde de Sheltersuit, een wind- en waterdicht jack met een optionele slaapzakbevestiging, als een kortetermijnoplossing voor een groot probleem. Het lost het daklozen- en vluchtelingenprobleem niet op, maar voorkomt wel dat mensen op straat doodvriezen. Sheltersuit gelooft dat ieder mensenleven telt en iedereen het recht heeft op deze kleine schuilplaats als ze die nodig hebben.

De droom waarmaken

Bas zijn droom om dak- en thuislozen wereldwijd warmte te bieden komt recht uit zijn hart. Een mooie droom die we vanuit de Driessen Foundation volledig steunen.

Om deze droom waarheid te maken is bekendheid nodig. Bas en zijn Sheltersuit-team kunnen het niet alleen, ze hebben onze hulp nodig. Denk aan het doneren van geld of slaapzakken met synthetische voering. Maar wie Bas en Sheltersuit niet kent, kan natuurlijk ook niet doneren.

Wereldwijde doorbraak

Op 22 oktober was Bas te gast bij Jinek om over de Sheltersuit te vertellen. Ook staat hij in de Volkskrant en is hij door Time Magazine verkozen tot Next Generation Leader! Oftewel een ‘baanbreker die nieuwe wegen inslaat, grenzen overschrijdt en verandering creëert’. Een uitzonderlijke prestatie! Deze titel van Time Magazine opent deuren om de Sheltersuit wereldwijd te produceren en uit te delen. Mooie prestaties die Bas de erkenning geven die hij verdient maar daarnaast ook voor naamsbekendheid en donaties zorgen.

Help mee

Bas zijn droom om dak- en thuislozen wereldwijd warmte te bieden komt een stap dichterbij. Help jij Bas ook aan naamsbekendheid? Of misschien zelfs aan donaties? Elke euro telt voor Bas maar ook voor de dak- en thuislozen die een Sheltersuit nodig hebben. Nu het kouder wordt zijn de Sheltersuits gewoon heel hard nodig. Ook in Nederland waar meer dan 30.000 mensen noodgedwongen op straat leven. Bekijk hier hoe jij Sheltersuit kunt helpen.

Lees ook: Iedereen verdient warmte, bescherming en waardering