Donatie Bikkels Bart de Graaff Foundation

Om de dienstverlening te verbeteren en daarmee de relaties en flexibele medewerkers van Driessen Groep nog werkgelukkiger te maken heeft er onlangs een klanttevredenheidsonderzoek plaatsgevonden. Als dank voor deelname doneerde Driessen Groep, namens elke deelnemer, € 2,50 aan de Bart de Graaff Foundation, een stichting die wij vanuit de Driessen Foundation steunen.

Het totaalbedrag van € 3960,- werd enthousiast ontvangen door Dolores Leeuwin, verantwoordelijke voor Bikkelzaken van Bart de Graaff Foundation. “Het is een prachtig bedrag waarmee we een aantal Bikkels op weg kunnen helpen om hun droom waar te maken. Dit najaar starten we met een nieuwe lichting Bikkels die wij een jaar lang gaan helpen bij het opzetten van een eigen bedrijf. Deze donatie komt dus op een heel mooi moment en zal uiteindelijk werkgeluk gaan opleveren voor onze Bikkels”.

Bart de Graaff Foundation helpt Bikkels; jonge mensen met een levensbepalende lichamelijke beperking, met het starten van hun eigen bedrijf. Het uiteindelijke doel is dat zij zich ontwikkelen tot succesvolle ondernemers. Wil je meer lezen over het mooie werk van Bart de Graaff Foundation? Klik dan hier.