Donatie partner Emma at Work

Om de relaties van Driessen Groep zo goed mogelijk van dienst te kunnen blijven, heeft er onlangs een klanttevredenheidsonderzoek plaatsgevonden. Als dank voor deelname doneerde Driessen Groep, namens elke deelnemer, € 2,50 aan onze partner Emma at Work.

Het totaalbedrag van € 2.367,50,- werd enthousiast ontvangen door Marlies van Hilten, directeur Emma at Work. “De aftrap van ons eerste grote project in Brabant was een succes afgelopen week. Deze extra donatie komt als een welkome verrassing die we goed kunnen gebruiken om onze programma’s vast te leggen en nog meer jongeren, werkgevers en mentoren te bereiken en inspireren”.

Partnership

Emma at Work begeleidt talentvolle, gemotiveerde jongeren tussen de 15 en 30 jaar met een chronische fysieke aandoening naar werk. En op hun weg daar naartoe. Door de duurzame samenwerking met Emma at Work vergroten we de impact op het gebied van inclusief werkgeluk. Door onze krachten te bundelen verspreiden we het werkgeluk onder de jongeren in de regio Zuidoost-Brabant. Kijk hier voor meer informatie.