Driessen Foundation: co-financier Minister van Ge­han­di­cap­ten­za­ken

Op 17 juni kiest Nederland – voor het eerst in de geschiedenis- de minister van Gehandicaptenzaken. Meer kans op een baan, beter onderwijs en meer sociale contacten voor bijna twee miljoen Nederlanders met een handicap. Dat is waar deze toekomstige Minister van Gehandicaptenzaken zich voor inzet.  

Omdat deze missie volledig aansluit bij die van de Driessen Foundation zijn wij als cofinancier verbonden aan de Minister van Gehandicaptenzaken. Een initiatief van de KRO-NCRV, naar een idee van Lucille Werner. 

“Het is geweldig dat de Driessen Foundation vierkant achter de missie van de Minister van Gehandicaptenzaken staat. Door deze ondersteuning kunnen we samen nog meer betekenen voor mensen die nu te vaak en onterecht langs de zijlijn staan”, aldus Walter Eggenkamp, productiemanager KRO-NCRV .  

Jan Driessen, Voorzitter Driessen Foundation, vult aan: “Het is tijd dat er iemand opstaat om de beeldvorming rondom mensen met een beperking positief te veranderen. Iemand die het maatschappelijk debat aanzwengelt en de handen uit de mouwen steekt om kansen te creëren waar anderen ze laten liggenWe zijn trots dat we vanuit de Driessen Foundation op deze manier een bijdrage kunnen leveren”.  

Hier vind je meer informatie over de Minister van Gehandicaptenzaken.