Event Inclusief werkgeluk: meld je aan!

Mensen met een arbeidsbeperking horen erbij, beschikken over talent en horen zoveel mogelijk thuis in het arbeidsproces. We vertellen hierin niks nieuws. Of toch wel? Want hoe kan het dat er toch 800.000 talentvolle Nederlanders met een afstand tot de arbeidsmarkt thuis op de bank zitten? En dat met een enorme krapte op de arbeidsmarkt. Waarom worden deze talenten niet benut? Zijn angst, geld, regels en/of tijd de bezwaren?

Om antwoord te geven op deze én andere vragen organiseren wij op dinsdag 3 december het event ‘Inclusief werkgeluk’, rondom het thema inclusief werkgeverschap. Door in te zoomen op ontwikkelingen, het aanreiken van praktische handvatten en het delen van kennis ontdek je op welke manier je verdere stappen zet richting een inclusieve arbeidsmarkt.

“Event Inclusief werkgeluk, een must voor HRM-professionals die vorm en inhoud geven aan inclusief werkgeverschap”

Theatermaker, presentator en schrijver Marc de Hond opent het event met zijn persoonlijke verhaal en pakkende boodschap.

Vervolgens deelt Aart van der Gaag de inzichten die hij de afgelopen jaren heeft opgedaan vanuit zijn rol als commissaris 100.000 banen. Tijdens de expertsessies ga je in gesprek met kennis- en ervaringsdeskundigen die je helpen met de vraag hoe je binnen jouw organisatie vorm en inhoud geeft aan inclusief werkgeverschap. Ten slotte sluit cabaretier Marcel Stevens het event op muzikale wijze af.