Iedereen verdient warmte

Extra donatie richting Sheltersuit 

Wij worden altijd gelukkig als we anderen (werk)gelukkig kunnen maken en precies dat is wat we vandaag deden. Wij lieten Sheltersuit namelijk weten dat zij een extra donatie van 2990,- ontvangen. Dit bedrag ontvingen wij eerder vanuit de donatie-overeenkomst die Driessen Groep heeft met ITdonationsDit houdt in dat alle afgeschreven ICT-apparatuur en mobiele telefoons van Driessen Groep door ITdonations op een duurzame manier worden afgevoerd en verwerkt. De restwaarde komt volledig ten goede aan de Driessen Foundation en wij doneren dit bedrag vervolgens weer aan één van de initiatieven die wij een warm hart toedragen. Dit keer maakten wij dus Sheltersuit ontzettend blij met deze extra gift. 

Bas Timmer, oprichter Sheltersuit: Dakloosheid is voor veel mensen een ‘ver van mijn bed show’. Toch zijn in Nederland bijna 40.000 mensen dakloos. En het komt steeds vaker voor dat mensen na bijvoorbeeld een echtscheiding, door het verlies van een baan of schulden op straat komen te staan. Met deze donatie gaan we tien Sheltersuits produceren en uitdelen in Nederland. Heel mooi dat we samen met de Driessen Foundation een verschil kunnen maken voor mensen in nood. 

Over Sheltersuit 

Vanuit de gedachte dat iedereen warmte, bescherming en waardigheid verdient produceert deze stichting het Sheltersuit & de ShelterbagProducten die direct onderdak bieden aan mensen die dakloos zijn. Niet als vervanging voor het vinden van een huis, maar een aanvulling op wanneer je geen andere keuze hebt. Beide producten worden geproduceerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (d.w.z. voormalige vluchtelingen en voormalige daklozen) 

Bekijk hieronder de korte video waarin oprichter Bas Timmer meer vertelt: 

 

Fotocredits: Tony Dočekal