Fitcoins gedoneerd aan De Harde Leerschool 

Veel collega’s van Driessen Groep maken inmiddels gebruik van de It’s My life-app; een beweeg-app waarmee je middels een puntensysteem (Fitcoins) wordt beloond voor activiteiten zoals lopen en fietsen. Met de verdiende Fitcoins kun je vervolgens gezonde producten of diensten kopen én kun je in ons geval ook doneren aan een goed doel. De afgelopen periode doneerden verschillende collega’s hun Fitcoins aan De Harde Leerschool, één van de initiatieven die wij vanuit onze foundation ondersteunen. Dit leverde maar liefst een bedrag op van € 1530,-.  

Dirk Danen, algemeen manager De Harde Leerschool, nam met veel plezier de cheque in ontvangst. Dirk: “We zijn ontzettend blij en dankbaar met deze donatie. Dit bedrag zorgt ervoor dat we een extra stap kunnen maken in het nazorgtraject van onze deelnemers en zorgt er tegelijkertijd voor dat we nog meer maatschappelijke impact kunnen leveren aan een inclusieve arbeidsmarkt.” 

Over De Harde Leerschool 

De Harde Leerschool biedt (jong)volwassen mannen een nieuwe kans om actief en positief deel te nemen aan de maatschappij. Dit gebeurt aan de hand van een fysiek en mentaal intensief programma waarin rugby de hoofdrol speelt. Met een no-nonsens aanpak, waarin zelfinzicht, zelfvertrouwen en zelfredzaamheid centraal staat, motiveren zij deelnemers om nieuwe stappen te zetten richting werk of een opleiding. Kijk hier voor meer informatie of bezoek De Harde Leerschool website.