Het Atelier opent haar deuren

Vorige week was het zover; de opening van het Atelier, het nieuwste gebouw op de Brainport Human Campus. Na 2,5 jaar voorbereiding gingen de deuren open voor zowel bedrijven binnen Driessen Groep als externe organisaties. Het Atelier is een broedplaats voor professionals die opereren in het domein van mens & werk. En niet geheel onbelangrijk, het is de plek van koffiebar Jan&Koek.

Jan&Koek

Jan&Koek is de enige echte inclusieve koffiebar op de Brainport Human Campus. Uniek in haar soort. En niet alleen omdat de bewoners van de campus kunnen genieten van versbereide koffie & thee en zelfgebakken koeken. Vooral uniek vanwege de medewerkers die er werken. Stuk voor stuk bevlogen mensen waarvoor een zelfstandige positie op de arbeidsmarkt niet vanzelfsprekend is. Maar dat laatste is niet wat hen bijzonder maakt. Hun talent wel. En dat is wat zij bij Jan&Koek inzetten om hun doelen en dromen te bereiken.

Leren & proberen

De komende periode zal voor de Jan&Koek-medewerkers in het teken staan van leren en proberen. Hopelijk kunnen de eerste gasten in februari hun bestelling plaatsen maar uiteraard is dit afhankelijk van de ontwikkelingen en maatregelen. Maar het begin is in ieder geval gemaakt en het ziet er prachtig uit (al zeggen we het zelf 😊). Mocht je in de buurt zijn, kom dan gerust even binnen om op gepaste afstand een kijkje te nemen.