Inclusieve stageplekken beschikbaar bij Driessen Groep

Voor het schooljaar 2021 – 2022 biedt Driessen Groep inclusieve stages aan. Dit zijn stageplekken voor degene die nét dat beetje extra aandacht nodig hebben om tot een leerzame, succesvolle en leuke stage te komen. Want alle studenten, ook die om wat voor reden dan ook een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, verdienen een eerlijke kans op een stageplek. Met een passende plek en goede begeleiding maakt Driessen Groep op deze manier de afstand tot de arbeidsmarkt een stukje kleiner.

Waarom kiezen voor een (inclusieve) stage bij Driessen Groep?

Binnen onze familie van bedrijven, gespecialiseerd in het domein van mens en werk, is er altijd wel een bedrijf dat aansluit bij jouw wensen en opleiding. Vanuit onze adviseur inclusie en diversiteit, Joey Santegoeds, is er ruimte voor extra persoonlijke begeleiding, aangepast op jouw behoefte en wensen. Joey weet uit eerste hand hoe het is om te werken/leren met een beperking, je bent dus in goede handen.

Tijdens een kennismakingsgesprek worden je interesses, sterke punten en drijfveren besproken zodat Driessen Groep intern op zoek kan naar een passende match.

Voel jij je aangesproken en ben je nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Joey Santegoeds (0492-50 66 66 of joey.santegoeds@driessengroep.nl) voor meer informatie.