Jubileum cadeau voor werkzoekenden

Dress for Success Eindhoven bestaat 10 jaar. En dat werd vorige week uitgebreid gevierd tijdens een jubileumevent met verschillende sprekers en een modeshow. Wij dragen deze mooie maatschappelijke organisatie een warm hart toe en leveren daarom een feestelijke bijdrage aan het geheel; voor iedere klant die dit jaar een bezoek brengt aan Dress for Success Eindhoven bieden wij een fotoshoot aan voor een professionele portretfoto.

Bertine Oudesluijs, manager Dress for Success Eindhoven is blij met dit cadeau. ”Bij een sollicitatiegesprek gaat het niet meer alleen om de eerste indruk. Een werkgever heeft de kandidaat allang opgezocht via FacebookInstagram of LinkedIn. Een professionele foto is, naast een verzorgde outfitdus ook erg belangrijk. We zijn daarom heel blij met het jubileum cadeau van de Driessen Foundation. Hierdoor worden de kansen op de arbeidsmarkt voor werkzoekenden nog groter.”  

Over Dress for Success 

Dress for Success vergroot de kans op werk door zelfvertrouwen te geven aan werkzoekenden met een minimuminkomen. Dit doen zij door, geheel kosteloos, werkzoekenden te voorzien van representatieve kleding en praktische ondersteuning. Zo kunnen kandidaten goed voorbereid en verzorgd voor de dag komen op hun sollicitatiegesprek. Kijk hier voor meer informatie.