Juist nu Sheltersuits hard nodig

Het is een tijdje stil geweest rondom de Sheltersuit Sleep Out. Helaas kon het evenement op 14 maart niet plaatsvinden i.v.m. het coronavirus. De organisatie is op dit moment druk bezig om een nieuwe datum te vinden. Tot die tijd blijft onze actiepagina actief. Want juist nu, in een tijd dat veel opvangcentra hun deuren (gedeeltelijk) moeten sluiten vanwege alle coronamaatregelen zijn Sheltersuits, en dus ook de donaties, extra hard nodig. 

Steun blijft nodig 

En natuurlijk bedanken wij iedereen voor alle donaties die reeds zijn gedaan. Want mede hierdoor is het gelukt om maar liefst € 180.000,- op te halen. Een prachtig bedrag waardoor op dit moment honderden Sheltersuits uitgedeeld kunnen worden aan daklozen in Nederland die mede door de coronacrisis in de kou leven.  

Maar doneren blijft nodig want iedereen verdient warmte, juist nu.  

Meer dan warmte 

En het mooie is dat het produceren van Sheltersuits niet alleen betekent dat er levens worden gered, het zorgt er ook voor dat mensen worden opgeleid en dat er banen worden gecreëerd. Inclusief werkgeluk dus. En daar worden wij dan op onze beurt ook heel gelukkig van. Daarom steunen wij vanuit onze foundation deze stichting met veel warmte en financiële middelen.  

Doe je mee? 

Draag jij ook bij aan de missie om wereldwijde warmte te verspreiden? Steun dan deze actie of maak hier je donatie over. Alle beetjes helpen!