Lucas een dag de baas van Driessen

Vandaag heeft Driessen een nieuwe baas: Lucas (14 jaar), leerling van het Nuenens College. In het kader van JINC Baas van Morgen neemt Lucas een kijkje achter de schermen van Driessen en denkt hij mee over het optimaliseren van de dienstverlening richting werkzoekenden. 

In Nederland groeien meer dan 600.000 kinderen op in een omgeving met sociaaleconomische achterstand. Zij hebben dromen en talenten, maar vaak ontbreekt het hen aan een waardevol netwerk, de juiste vaardigheden en kennis over beroepen om hun talent te ontplooien. Om aandacht te vragen hiervoor laat JINC Baas van Morgen ieder jaar 200 kinderen ervaren hoe het is om de baas te zijn van een Nederlandse onderneming. Een mooi initiatief, dat vanuit de Driessen Foundation wordt gesteund en waar Driessen aan meedoet.  

Lucas neemt het roer over van Ad van Zutphen, directeur van Driessen. “Ik vind het belangrijk om een positieve bijdrage te leveren aan de Nederlandse samenleving en te investeren in het talent van kinderen die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen. Ik kijk er naar uit om vandaag mijn nieuwe ‘collega’ mee te nemen in mijn werkomgeving en te laten ervaren hoe het is om de baas te mogen zijn van een mooi bedrijf als Driessen”. 

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelen en volg Ad en Lucas vandaag via Driessen Instagram en Facebook.