Met trots presenteren we het Driessen Foundation jaarverslag 2019

“Wat was het een mooi jaar voor de Driessen Foundation. Wederom konden wij meer werkgeluk creëren voor mensen waarvoor dit niet vanzelfsprekend is, nog steeds mede dankzij de samenwerking met onze partners en goede doelen. Er is inmiddels een waardevol netwerk ontstaan van allerlei impactvolle initiatieven die zich bij ons hebben aangesloten. Dit is zeer waardevol want samen kunnen we immers meer bereiken en meer betekenen voor mensen die extra hulp nodig hebben. Ook het netwerk van werkgevers die inclusiviteit een warm hart toedragen is van essentieel belang om de impact te vergroten. Goed voorbeeld doet goed volgen. (…) ” Aldus Jan Driessen, voorzitter van de Driessen Foundation.

Met veel plezier hebben we dit jaarverslag samengesteld om iedereen mee te nemen in de activiteiten die we hebben opgepakt en de resultaten die we met de Driessen Foundation hebben behaald. We zijn trots op iedereen die hier zijn of haar bijdrage aan heeft geleverd.

Lees het jaarverslag

Ter aanvulling op het jaarverslag: Na de vaststelling van het jaarverslag kwam het verdrietige nieuws naar buiten dat Marc de Hond was overleden ten gevolge van zijn lange strijd tegen kanker. Bij deze willen we vanuit de Driessen Foundation zijn familie en nabestaanden nogmaals ontzettend veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd.