Moment voor een compliment

Vandaag is het Nationale Complimentendag. Een mooi moment voor een compliment richting onze club van bijna dertig Driessen Foundation-ambassadeurs die zich geheel vrijwillig inzetten om de wereld een beetje mooier te maken. Stuk voor stuk zijn dit betrokken collega’s, werkzaam binnen de familie van bedrijven van Driessen Groep, die zelf dagelijks werkgeluk ervaren en dit graag delen met anderen.

Vanuit de organisaties, die wij een warm hart toedragen, ontvangen wij regelmatig aanvragen die door onze ambassadeurs worden opgepakt. Hun aanstekelijke enthousiasme en bevlogenheid zijn zoveel waard en dragen bij aan het verspreiden van inclusief werkgeluk.

Saske de Koning, ambassadeur van het eerste uur: “De rol van ambassadeur biedt mij de kans om iets te betekenen voor juist die mensen waarvoor werkgeluk (om wat voor reden ook) minder vanzelfsprekend is. De diversiteit aan vragen die wij krijgen geeft aan dat de doelgroep – mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt- groot is en dat hulp meer dan welkom is. Ik ben dankbaar om hier een steentje aan bij te kunnen en mogen dragen. Daarnaast biedt het ambassadeurschap voor mij persoonlijk ook de kans om nieuwe ervaringen op te doen. Dubbel geluk dus!”