Online team­buil­dings­uit­je zorgt voor inclusief werkgeluk

Werkgevers in Nederland doen steeds meer aan online teambuilding. Het is hen er alles aan gelegen om werknemers gelukkig te houden en de binding met kantoor niet te laten verliezen, gevaren die door thuiswerken en corona wel op de loer liggen. 

Blind bierproeven 

Online zijn er veel ideeën en aanbieders te vinden maar graag brengen wij een uitje onder de aandacht dat niet alleen coronaproof is maar ook nog eens zorgt voor inclusief werkgeluk. We hebben het over de online blind bierproeverij van CtasteCtaste is een restaurant waar je normaal gesproken kunt dineren in het donker. Eten zonder zien dus waar visueel beperkt personeel je wegwijs maakt in de wereld van intenser proeven, horen, ruiken en voelen. Maar nu de horeca voorlopig gesloten blijft hebben ze bij Ctaste de unieke blinde bierproeverij bedacht. 

“Corona verslaan door thuis te blijven en bier te drinken, mooier wordt het niet”

Jeroen, de enige blinde bierexpert van Nederlandis degene die de beerchallenge aangaat met de deelnemers. “Corona verslaan door thuis te blijven en bier te drinken, mooier wordt het niet. Bierproeven is een vak apart. Tijdens de proeverij laat ik deelnemers kennismaken met nieuwe bieren en smaken en wordt er een beroep gedaan op hun zintuigen. 

Inclusief werkgeluk 

Een uniek en smakelijk teambuildingsuitje dus dat ook nog eens direct bijdraagt aan de werkgelegenheid voor blinden en slechtzienden. Mooi toch?! Kijk hier voor meer informatie.