Peshmerge Morad wint UAF-Award

De it’er Peshmerge Morad heeft afgelopen zaterdag de UAF-Award gewonnen en is daarmee de uitblinker van het jaar. Met de verkiezing vraagt het UAF aandacht voor de talenten en de kennis die vluchtelingen meebrengen.

Voor de verkiezing konden kandidaten worden voorgedragen die uitblinken tijdens hun studie, op de werkvloer of vanwege hun bijdrage aan de samenleving. Peshmerge was één van de vijf genomineerden en werd voorgedragen door de Hogeschool van Amsterdam, waar hij onlangs cum laude afstudeerde. De jury was lovend over zijn buitengewone studie- en werkprestaties en zijn grote maatschappelijke betrokkenheid.

Peshmerge: ‘Alles wat ik naast mijn studie heb gedaan deed ik omdat ik vind dat er iets gedaan moet worden voor vluchtelingen. Deze prijs is een grote eer voor mij. Ik ga door, ik beloof om nog meer te doen voor vluchtelingen en vluchtelingstudenten.’

Vanuit de Driessen Foundation steunen wij het UAF omdat zij op een waardevolle manier bijdragen aan het creëren van werkgeluk. Peshmerge, van harte gefeliciteerd met het winnen van deze mooie award en UAF: keep up the good work!