Restwaarde hardware levert werkgeluk op

Driessen Groep heeft een donatieovereenkomst met stichting ITdonations. Dit houdt in dat alle afgeschreven ICT-apparatuur en mobiele telefoons op een duurzame manier worden afgevoerd en verwerkt. De opbrengst hiervan komt volledig ten goede aan de Driessen Foundation en leverde onlangs maar liefst € 5.221,- op. 

Frans Coppus, manager ICT bij Driessen Groep is enthousiast: Het is fijn om te weten dat onze oude zakelijke hardware op een professionele en verantwoorde manier wordt afgevoerd. En dat we met de restwaarde de Driessen Foundation kunnen ondersteunen is helemaal positief nieuws in deze lastige periode. 

Paulien Thissen, voorzitter projectgroep Driessen Foundation, is dankbaar voor deze donatie. Het betekent dat we hierdoor nog meer inclusief werkgeluk kunnen creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We hebben dan ook besloten om dit bedrag te doneren aan het studiefonds van onze partner ITvitae Learning. Deze stichting werft, coacht en leidt talenten met autisme op tot ICT-specialist. Zo dragen wij op onze beurt bij aan het toekomstig werkgeluk van talenten die helaas nog te vaak langs de zijlijn staan.”