Seminar Anders denken werkt

De krapte op de ICT-arbeidsmarkt is nog altijd enorm. Grote kans dat ook jouw organisatie moeite heeft om ICT-vacatures te vervullen. Gelukkig heeft deze situatie ook een positieve kant. Steeds meer organisaties kijken verder en staan open voor ‘anders denkenden’, zoals ICT-specialisten met een autismeprofiel of hoogbegaafdheid. Toch is een groot deel van werkend Nederland nog onbekend met autisme op de werkvloer. De hoogste tijd om ruimte te maken voor deze getalenteerde doelgroep!

Seminar Anders denken werkt

In samenwerking met ITvitae organiseren wij op donderdag 3 november het seminar ‘Anders denken werkt’. Een seminar gericht op inclusieve oplossingen voor ICT-vacatures. Door in te zoomen op belangrijke aandachtspunten, factoren die leiden tot succes en het aanreiken van praktische handvatten ontdek je de meerwaarde van een neurodivers team.

Aanmelden

Sta jij als werkgever, HR- of ICT-professional open voor ‘anders denkenden’ en ben je op zoek naar inclusieve oplossingen voor ICT-vacatures? Kijk dan voor meer informatie en gratis aanmelden op Seminar Anders denken werkt – Inclusieve oplossing ICT-vacatures – Driessen Foundation.