Steun voor Young Ambition

Voor alle (v)mbo jongeren een plek waar zij de kans krijgen om succesvol te worden: dat is de missie van Maaike Pheifergrondlegger van Young AmbitionDeze stichting begeleidt jongeren van het praktijkonderwijs, vmbo en mbo uit de regio Utrecht bij het ontdekken van hun talenten en dromen. Met een persoonlijke aanpak, die volledig aansluit bij de wensen en behoeften, zoeken zij een duurzame plek waar jongeren de kans krijgen om succesvol te worden. 

Een prachtige missie die aansluit bij die van de Driessen Foundation. Daarom hebben wij besloten om Young Ambition toe te voegen aan het rijtje van goede doelen die wij financieel en/of praktisch ondersteunen. 

Maaike is blij met onze steun: “We worden enthousiast van jongeren en hun dromen. Daarom willen we kwetsbare jongeren extra benodigde hulp bieden om een duurzame plek te vinden binnen het onderwijs en/of de arbeidsmarkt. Met deze donatie kunnen wij drie jongeren begeleiden die op dit moment niet actief deelnemen aan de maatschappij. Zij zijn niet in beeld bij de gemeente, krijgen geen hulp bij het vinden van passend werk en/of onderwijs en dreigen daardoor buiten de boot te vallen. We kunnen hen op een praktische manier ondersteunen en tevens hulp bieden in het natraject.”   

Kijk hier voor meer informatie of bezoek de website van Young Ambition.