Succes om te delen

Vanuit de Driessen Foundation nemen wij deel aan het netwerkprogramma van Emma at Work. Hiermee helpen wij jongeren met een fysieke, chronische aandoening een stap verder in de zoektocht naar passend werk. Als mentor van het netwerkprogramma boekte Dick Visscher, intercedent van Driessen HRM, vorige week een succes. En dat mag best gedeeld worden vinden wij. Dick heeft zich de afgelopen maanden vol enthousiasme ingezet voor een gemotiveerde jongedame die, ondanks haar fysieke aandoening graag wil ontdekken, leren en werken.

Na een succesvol gesprek mag de kandidaat deze week starten als (licht betaalde) vrijwilliger bij een lokale kringloopwinkel. Een mooie kans om te ontdekken en ervaren waar haar talenten liggen. Dick: “Ik ben heel dankbaar om haar te zien opbloeien en werkgeluk voor haar mogelijk te maken”.

Ben je na het lezen van dit bericht ook net zo enthousiast als wij? En lijkt het je ook leuk om als mentor een maatschappelijk steentje bij te dragen aan het werkgeluk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Laat het ons weten via dit contactformulier. Wij delen graag onze ervaring en/of brengen je in contact met Emma at Work.