Tevreden klanten leveren bijdrage aan inclusief werkgeluk

Om klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen blijven, houdt Driessen Groep jaarlijks een klanttevredenheidsonderzoek onder al haar relaties van de familie van bedrijven. Als dank voor deelname doneert Driessen Groep, namens elke deelnemer, € 2,50 aan de Driessen Foundation die dit op haar beurt doneert aan Dress for Success Eindhoven.  

Het totaalbedrag van € 2.405,- werd enthousiast ontvangen door Marjon Vreeswijk en Karin Brouwers, beiden winkelcoördinator van Dress for Success Eindhoven.

Marjon: “Met dit bedrag kunnen we nog meer mensen, met een uitkering of minimum inkomen, helpen om weer economisch zelfstandig te worden. Met een passende outfit en praktische adviezen zorgen we ervoor dat ze zelfverzekerd en vol vertrouwen een sollicitatiegesprek ingaan.” 

Karin: “Als de eerste indruk goed is, dan verloopt het gesprek beter en wordt de kans op succes vergroot. Deze extra donatie is een zeer welkome aanvulling en gebruiken we voor de aanschaf van ontbrekende kledingitems zoals schoenen en accessoires.” 

Over Dress for Success 

Dress for Success vergroot de kans op werk door zelfvertrouwen te geven aan werkzoekenden met een minimuminkomen. Dit doen zij door, geheel kosteloos, werkzoekenden te voorzien van representatieve kleding en praktische ondersteuning. Zo kunnen kandidaten goed voorbereid en verzorgd voor de dag komen op hun sollicitatiegesprek. Kijk hier voor meer informatie.