Thea: “Als je valt moet je opstaan en het nog een keer proberen”

Thea raakte door lichamelijke problemen haar werk kwijt en kwam daardoor in een isolement terecht. Mede door Dress for Success is zij inmiddels aan het werk en heeft ze weer een leven vol betekenis.

“In 1995 kwam ik thuis door rug- en bekkenproblemen en ben daardoor lange tijd uit de running geweest. Hierdoor raakte ik steeds meer geïsoleerd en was ik mijn zelfvertrouwen kwijt. Aangezien ik geen uitkering had kon ik niet bij instanties terecht. Toch is het mij gelukt om weer op de arbeidsmarkt te komen. Mijn kracht was dat ik doorgezet heb en daardoor uiteindelijk wel geholpen ben. Ik kreeg een bon voor Dress for Success en mocht een kledingset komen uitzoeken voor een sollicitatiegesprek. Wat een feestje was dat! De hartelijkheid, de uitgebreide keuze en de manier waarop ik geholpen ben waren fantastisch. Vanuit oprechte interesse werd ik geadviseerd bij de kledingkeuze. De sollicitatie verliep super en ik ben aangenomen. Inmiddels is mijn contract verlengd. Mijn leven is gewoon veel leuker geworden!”

Over Dress for Success

Dress for Success vergroot de kans op werk door zelfvertrouwen te geven aan werkzoekenden met een minimuminkomen. Dit doen zij door, geheel kosteloos, werkzoekenden te voorzien van representatieve kleding en praktische ondersteuning. Zo kunnen kandidaten goed voorbereid en verzorgd voor de dag komen op hun sollicitatiegesprek. Hier vind je meer informatie.

Lees ook het verhaal van Michelle en Sjoukje.