Sociale koffiebar Jan&Koek op Brainport Human Campus 

Vandaag is het Diversity Day, een dag om aandacht te vragen voor diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer. En daarmee een hele mooie dag om onze toekomstige sociale koffiebar Jan&Koek te introduceren. Een bijzonder sociale koffiebar in wording die zich zal vestigen in het Atelier, het nieuwste pand op de Brainport Human Campus. Jan&Koek is een samenwerkingsinitiatief van de Driessen FoundationBrainport Human Campus en zorgaanbieder ORO. 

Koffiebar Jan&Koek 

Wij geloven erin dat ieder mens streeft naar een fijn en gelukkig leven. Een leven waarin je jezelf kunt ontwikkelen en je zoveel mogelijk de regie in eigen handen hebt. Een leven waarin je meedoet in de samenleving en er echt bij hoort. Voor mensen met een verstandelijke beperking, een ontwikkelingsachterstand of autisme is dit leven niet altijd vanzelfsprekend. Voor deze groep mensen maken we door middel van Jan&Koek graag het verschil.  

Jan&Koek is een sociale koffiebar waar bevlogen medewerkers hun talenten inzetten om versbereide koffie en thee te serveren met zelfgebakken lekkers. Jan&Koek wordt een centrale ontmoetingsplek op de Brainport Human Campus waar medewerkers van Driessen Groep, bezoekers en verschillende gevestigde organisaties op geheel eigen wijze worden ontvangen.  

Werkgeluk vermenigvuldigt zich wanneer je het deelt  

Jan&Koek is een fijne plek waar met persoonlijke en professionele aandacht wordt gekeken naar wensen en talenten. Een plek waar medewerkers en bezoekers elke dag werkgeluk kunnen ervaren én delen met anderen.  We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingenIn verband met de verscherpte coronamaatregelen weten we op dit moment nog niet wanneer Jan&Koek haar deuren opent maar als dit moment daar is laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Keep you posted!