Vergroten kans op werkgeluk

De kans op werk vergroten door zelfvertrouwen te geven aan werkzoekenden met een minimuminkomen. Dat is wat ze doen bij Dress for Success in Eindhoven. Zij bieden mannen en vrouwen representatieve kleding en praktische ondersteuning. Zo kunnen kandidaten goed voorbereid en verzorgd voor de dag komen op hun sollicitatiegesprek. Om hen hierin te versterken hebben we handboekjes ontwikkeld met daarin praktische tips over kleding, make-up en het sollicitatieproces.

“Een eerste indruk maak je maar één keer. Om er voor te zorgen dat deze positief is en bijdraagt aan een succesvolle sollicitatie hebben wij, speciaal voor klanten van Dress for Success Eindhoven, dit praktische boekje ontwikkeld. Hiermee vergroten we de kans op een baan die hopelijk in de toekomst veel werkgeluk gaat opleveren”, aldus Paulien Thissen, voorzitter projectgroep van de Driessen Foundation.

Bertine Oudesluijs, manager Dress for Success Eindhoven is erg enthousiast over het eindresultaat.  “Het prachtig vormgegeven boekje zorgt ervoor dat we de dienstverlening richting onze klanten kunnen verbeteren. Het levert echt meerwaarde op en we zijn dan ook erg blij met de steun vanuit de Driessen Foundation”.

Benieuwd naar het mooie werk van Dress for Success? Kijk dan hier voor meer informatie.