Wereldwijde warmte

De droom van Sheltersuit is dat niemand op de wereld het koud heeft. Met deze gedachten organiseren zij in de nacht van 14 op 15 maart de Sheltersuit Sleep Out.

Een koude nacht voor meer warmte

En natuurlijk doen wij vanuit de Driessen Foundation mee aan dit benefietevenement. Samen met alle andere deelnemers overnachten we gezamenlijk op de Oude Markt in Enschede om daarmee aandacht te vragen én geld in te zamelen voor de daklozenproblematiek in de wereld; alleen in Nederland al wonen meer dan 30.000 mensen noodgedwongen op straat!

Mensen die mensen helpen

Het opgehaalde bedrag komt ten goede aan Stichting Sheltersuit die daarmee speciale water- en winddichte jassen maakt met een aanritsbare slaapzak. Een product dat gratis beschikbaar wordt gesteld voor mensen in nood. Maar Sheltersuit is nog meer: de productie wordt gedaan in een sociaal atelier door voormalig vluchtelingen, ex-daklozen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Warm hart

Draag jij ook bij aan de missie om wereldwijde warmte te verspreiden en steun jij deze actie? Maak dan via deze link een donatie over.

En je kunt natuurlijk ook zelf meedoen met deze actie of op een andere manier een steentje bijdragen door bijvoorbeeld een eigen inzamelingsactie te startent. Kijk hier hoe jij kunt bijdragen. Laten we er samen een bijzonder succes van maken!