Werkgeluk in optima forma

Mensen met een beperking hebben, net als ieder ander, ook dromen en ambities. Natuurlijk speelt de beperking een rol maar dat is zeker niet het belangrijkste van de persoon zelf. Godelivia, werkzaam bij ABN AMRO, deelt haar verhaal en vertelt wat werkgeluk voor haar betekent.

“Ik ben door mijn reuma voor meer dan 70% afgekeurd dus ik kon ervoor kiezen om een uitkering te ontvangen en thuis te blijven. Maar dit is voor mij nooit een optie geweest. Ik heb altijd de overtuiging gehad dat het wel goed zou komen. De reuma heeft mij als persoon wel gevormd maar ik ben ervan overtuigd dat ik zonder reuma een ander mens zou zijn. Mijn beperking heeft me juist geholpen om met tegenslagen om te gaan en te komen waar ik nu ben. Via Emma at Work, een stichting die vanuit de Driessen Foundation wordt gesteund, werk ik bij ABN AMRO. Hier heb ik goede afspraken kunnen maken over mijn inzetbaarheid en ervaar ik, samen met mijn leuke collega’s, werkgeluk in optima forma”.

Lees hier het volledige verhaal van Godelivia en bekijk hier andere inspirerende verhalen van mensen waarvoor werkgeluk niet vanzelfsprekend is.