Stichting Sinds 1965

Stichting Sinds 1965

Als je je baan verliest is dat heel vervelend. Ben je dan ook nog eens 50-plus, dan heb je een grote kans om langdurig, of zelfs blijvend, werkloos te zijn. Het gevolg is dat daardoor waardevol talent onbenut blijft. Dat kan en moet anders vindt Stichting Sinds 1965. Daarom zet deze stichting haar expertise en netwerk in, om ervoor te zorgen dat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is.

Middels een programma, gericht op ondernemen, biedt de stichting een duurzaam toekomstperspectief. Gedurende een jaar werken de deelnemers aan het ontwikkelen van ontbrekende vaardigheden. Daarnaast stellen ze een gedegen, gestructureerd en gevalideerd ondernemingsplan op. Het doel na afronding van het programma is om, alleen of als gezamenlijk initiatief, aan de slag te kunnen als zelfstandig ondernemer en daarmee economisch zelfstandig te zijn en niet meer afhankelijk van een uitkering.

Wat wij doen

De Driessen Foundation levert een financiƫle bijdrage dat wordt besteed aan de verdere professionalisering van het geboden programma.

Bezoek de website

Een gezonde arbeidsmarkt waar iedereen meedoet.