Vergaderruimte huren

Verspreid door Nederland vind je Driessen op tien locaties. Je kunt er terecht voor een lekkere kop koffie en een gesprek met één van de adviseurs. Ook is het mogelijk om bij deze locaties een vergader- of presentatieruimte te huren.

Inspirerende omgeving

Onze locaties hebben allemaal een uniek karakter, centrale ligging en bieden door hun veelzijdigheid het ideale podium voor een evenement, vergadering of congres. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk: van een ontbijtsessie tot een presentatie in ons mooie theater. Er kan heel veel, wij denken graag met je mee. En het mooie hierbij is, dat je bij de meeste locaties, zelf achteraf bepaalt welk bedrag wij op de factuur mogen zetten. Je betaalt dus wat jij het waard vindt en jouw bijdrage komt volledig ten goede aan de Driessen Foundation. Dat is nog eens betekenisvol vergaderen toch?

Voor de vergaderruimtes in Helmond, Amsterdam en Arnhem gelden anderen afspraken met betrekking tot de kosten. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden bij deze locaties contact op via humancampus@driessengroep.nl. Wij maken graag een passend voorstel.

Vergader- of presentatieruimte reserveren

Selecteer hieronder een locatie voor het aanvragen van een reservering. Vervolgens kijken wij naar de beschikbaarheid en nemen we persoonlijk contact op om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Den Haag

Meer informatie

Helmond

Meer informatie

Groningen

Meer informatie