Vergaderruimte huren

Verspreid door Nederland vind je de locaties van Driessen. Vanwege de maatregelen rondom corona zijn deze locaties op dit moment even gesloten. Normaal gesproken kun je er terecht voor een kop koffie en een gesprek met onze adviseurs. Ook is het mogelijk om bij deze locaties een vergader- of presentatieruimte te huren.

Inspirerende omgeving

De locaties hebben allemaal een uniek karakter, mooie ligging en bieden door hun veelzijdigheid het ideale podium voor een evenement, vergadering of congres. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk: van een ontbijtsessie tot een presentatie in ons mooie theater. En het mooie hierbij is, dat je bij de locaties Groningen, Leeuwarden, Breda en Venlo zelf achteraf bepaalt welk bedrag wij op de factuur mogen zetten. Je betaalt dus wat jij het waard vindt en jouw bijdrage komt volledig ten goede aan de Driessen Foundation. Dat is nog eens betekenisvol vergaderen toch?

Voor de vergaderruimtes in Helmond, Bussum en Arnhem gelden anderen afspraken met betrekking tot facturatie. Kijk hier voor meer informatie over de mogelijkheden bij deze locaties of neem contact op via humancampus@driessengroep.nl. Zij maken graag een passend voorstel.

Groningen

Meer informatie

Helmond

Meer informatie

Leeuwarden

Meer informatie