Contact

Ben of ken jij een organisatie met dezelfde passie als Driessen Foundation? En wil je kijken of er aanknopingspunten zijn voor een eventuele samenwerking? Of heb je vragen over Driessen Foundation? Neem dan gerust contact met ons op.
""

Stuur een bericht

Stuur ons een bericht via onderstaand formulier, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Naar het contactformulier
""

Telefonisch Contact

Liever even bellen? Je kunt ons bereiken via onderstaand telefoonnummer.
Bel 0492 - 50 66 66

Maak een afspraak

Wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. We ontvangen je graag op onze Human Campus.
Routebeschrijving

Driessen Groep

Wij zijn de Driessen Foundation en we zijn een initiatief vanuit Driessen Groep.
Driessen Groep werkt voor organisaties in de publieke sector en mensen die werken bij de overheid, in het onderwijs en in de zorg. De bedrijven binnen deze familie verbinden mens en werk en zorgen dat dit goed geregeld is. Zo draagt de Driessen Groep al bijna 30 jaar bij aan het werkgeluk van mensen en organisaties.
De afgelopen jaren is Driessen Groep flink gegroeid; van een Familiebedrijf naar een Familie van Bedrijven. En hoe groter de organisatie, hoe meer zij kan betekenen voor de wereld om haar heen. Vanuit deze gedachte én de passie voor ‘mens en werk’ is de Driessen Foundation in het leven geroepen. Driessen Groep doneert jaarlijks 10% van haar netto resultaat aan de Driessen Foundation.
Meer over Driessen Groep
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Naar de inhoud springen