Terug
Geluksbudget

Een geluksbudget voor een bus voor Fini

dinsdag 12 maart 2024

Foto van een aangepaste auto

Om van en naar zijn werk te kunnen, en om dezelfde vrijheid te ervaren als ieder ander, is Fini afhankelijk van een aangepaste auto. Maar een nieuwe aangepaste auto loopt flink in de papieren. Je moet denk aan zo'n €20.000,- . De gemeente waar Fini woont kan hierin niets voor hem betekenen, omdat zij gebonden zijn aan wet- en regelgeving.

Fini was werkzaam via Driessen en kwam zo met onze collega Joey in contact. Joey zocht op zijn beurt contact met de geluksbudget-ambassadeurs om de situatie van Fini voor te leggen. De ambassadeurs hoefden hier niet lang over na te denken: de situatie van Fini is precies waarvoor het geluksbudget bedoeld is. Dankzij het geluksbudget is Fini weer een stapje dichterbij inclusief werkgeluk en de vrijheid die voor velen zo vanzelfsprekend is.

Geluksbudget

Naast onze doorlopende initiatieven hebben wij dit jaar een geluksbudget van tien keer € 500,- beschikbaar gesteld voor onze ambassadeurs, om op persoonlijke wijze inclusief werkgeluk te creëren voor mensen/initiatieven waarvoor dit niet vanzelfsprekend is. Een aantal budgetten zijn al vergeven, bijvoorbeeld voor Thomas die een aangepaste fiets nodig heeft. Het geluksbudget voor Fini komt nu op dit mooie lijstje erbij.