Terug
Geluksbudget

Een geluksbudget voor Ongewoon Gewoon

maandag 8 januari 2024

Debra ontvangt het geluksbudget van Miriam

Aan het einde van 2023 reikten wij een geluksbudget uit aan Debra Meulendijks. Debra is de initiatiefneemster van 'Ongewoon Gewoon'. Een kleinschalige creatieve dagbestedingsplek voor eenieder die hier behoefte aan heeft. Een plek waar ideeën geboren worden en mogelijkheden gezocht worden om deze ideeën om te zetten naar een mooi product. Een plek waar cadeautjes gemaakt worden voor anderen, zodat ook anderen kunnen genieten van de creativiteit van de mensen van 'Ongewoon Gewoon'. Dit alles met de visie mensen met en zonder een beperking (vorm, mate en intelligentie staan hier los van) een kans te geven om een mooie, gezellige en nuttige daginvulling te hebben, waarbij ze het hoogst haalbare (voor zichzelf) kunnen nastreven. Met, voor en door jong en oud waar iedereen gelijk is, iedereen welkom is en iedereen een plekje mag krijgen!

Debra is een bevlogen dame die rechtstreeks vanuit het hart werkt. Met veel passie werkt zij heel hard om dit prachtige en intensieve initiatief op de kaart te zetten. Geweldig dat wij haar op weg kunnen helpen met het geluksbudget van de Driessen Foundation. Debra kan met dit bedrag een tweetal langgekoesterde machines aanschaffen, waardoor er prachtige creaties gemaakt kunnen worden die te koop zijn in de cadeauwinkel van de dagbesteding.

Wil je meer lezen over dit prachtige initiatief óf ben je op zoek naar een origineel cadeau met impact? Kijk dan op ongewoongewoon.com.

Geluksbudget

Naast onze doorlopende initiatieven hebben wij dit jaar een geluksbudget van tien keer € 500,- beschikbaar gesteld voor onze ambassadeurs, om op persoonlijke wijze inclusief werkgeluk te creëren voor mensen/initiatieven waarvoor dit niet vanzelfsprekend is. Een aantal budgetten zijn al vergeven, bijvoorbeeld voor Eva die een gedeeltelijke verlamming aan haar arm heeft. Het geluksbudget voor 'Ongewoon Gewoon' komt nu op dit mooie lijstje erbij.