Terug
Nieuws

Inspiratiesessie 'Sterk aan het Werk' Meld je nu aan

dinsdag 14 mei 2024

Foto_inspiratiesessie

In het najaar van 2024 start een nieuw traject van 'Sterk aan het Werk', het werk- en ontwikkelprogramma voor alleenstaande moeders met een bijstandsuitkering. Op 14 mei organiseren we een inspiratiesessie waarin we jou als werkgever alles vertellen over dit programma. Meld je aan via onderstaande button.

Sterk aan het Werk

Er zijn meer vacatures dan werkzoekenden. Toch is er nog steeds veel onbenut arbeidspotentieel. Mensen die talenten hebben en graag willen werken, maar voor wie net een andere aanpak nodig is om een juiste kans te krijgen. Dit geldt ook voor alleenstaande moeders met een inkomen op bijstandsniveau. Denk aan werktijden die niet te combineren zijn met (naar schoolgaande) kinderen, een functie waarbij je net niet aan alle opleidingseisen voldoet of een groot gat op je cv. Speciaal voor deze doelgroep lanceerde Driessen Foundation in 2022 het werk- en ontwikkelprogramma: Sterk aan het Werk

Inspiratiesessie op 14 mei

Tijdens de inspiratiesessie op 14 mei vertellen we je alles over het nieuwe traject van Sterk aan het Werk. We vertellen je het verhaal van Sterk aan het Werk en bespreken hoe je anders kunt kijken naar arbeidspotentieel. Bovendien ga je in gesprek met de deelnemende moeders én werkgevers van het huidige Sterk aan het Werk traject. 

Praktische informatie

Datum:Dinsdag 14 mei 2024
Inloop:15:30 uur 
(met koffie, thee en lekkers van onze inclusieve Koffiebar Jan&Koek)
Start programma:15:45 uur
Einde programma:17.00 uur 
Locatie:Brainport Human Campus (pand het Atelier)
Vlamovenweg 2, Helmond 
Routebeschrijving

 

Meld je nu aan

Met Sterk aan het werk geef je iemand een kans die écht graag aan de slag wil. Meld je nu aan via onderstaande button.

Aanmelden