Terug
Verhaal

Steunzolen voor magazijnheld Rachelle

woensdag 13 december 2023

Persoon past steunzolen

Voor Rachelle is een passende baan niet altijd vanzelfsprekend geweest. Door persoonlijke uitdagingen heeft ze een poosje thuis moeten zitten. Ondanks alles bleef ze gemotiveerd om weer aan het werk te gaan. Met de juiste begeleiding kwam ze uiteindelijk terecht bij de MediaMarkt, waar ze haar talenten inzet in het magazijn.

Everyday heroes

Ook daar bleek ze een enorme doorzetter te zijn. Zelfs toen pijn in haar voeten het moeilijker maakte om te blijven werken gaf Rachelle niet op. Ze ging opzoek naar oplossingen en kwam zo bij Everyday Heroes terecht. Everyday Heroes helpt mensen met het wegnemen van de laatste obstakels richting betaald werk.

Impactpakket

Everyday Heroes werkt met impactpakketten waarmee ze mensen helpen om die laatste horde richting betaald werk te nemen. Driessen Foundation investeerde met het impactpakket in steunzolen voor Rachelle die hierdoor weer met volle kracht aan het werk kan. Zo krijgt zij de kans om haar passies en talenten te delen zonder gehinderd te worden door fysieke uitdagingen.