Bikewerk

Iedereen verdient een kans. Om talent te ontplooien. Gezien te worden. Erbij te horen. Bij Bikewerk werken mensen voor wie een baan niet vanzelfsprekend is.

Mayke aan het werk met hulp van Bikewerk

Zij leren bij deze fietsenwinkel niet alleen de fijne kneepjes van het (fiets)vak, maar worden door Bikewerk ook geïnspireerd en gestimuleerd om op persoonlijk vlak het allerbeste uit zichzelf te halen. Zodat zij de erkenning krijgen die ze verdienen. En de kennis en het zelfvertrouwen hebben om volwaardig deel uit te maken van de samenleving. Ieder op zijn of haar eigen manier.

Leren door (samen ) te werken in een supertoffe, gezellige werkomgeving

Roy Ribbers

Wat wij doen

Driessen Foundation doneert € 2.500,- aan Bikewerk, die wordt gebruikt voor het uitbreiden van de opslagstelling op de locatie ambachtsweg 41 van Bikewerk. Dit is de locatie waar iedere dag 14 collega’s aan het werk zijn en waar straks 250/300 fietsen vanuit Stichting Leergeld in de opslag staan. Door deze investering is het straks mogelijk om een nog veiliger en prettiger werkklimaat te realiseren voor de (cliënt)medewerkers van Bikewerk. De inrichting van het (open)magazijn gedeelte wat opgeruimd en netjes zal ogen draagt bij aan een prikkelarme/rustigere werkomgeving.

Bezoek de website