De Keertwending

Wie vanuit een kwetsbare positie de stap naar werk en zelfstandigheid wil maken heeft niet alleen begeleiding op het werk nodig, maar vaak ook andere vormen van zorg of ondersteuning. De Keertwending is een mensgerichte en veilige ontwikkelomgeving op Green Valley Estate, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt mee kunnen blijven doen op de best passende plek. Oók als het leven even tegenzit, is er een vangnet.

Op deze locatie bevinden zich werkgevers met een sociaal hart die de arbeidsmarkt dichterbij mensen brengen die in een kwetsbare positie zitten. Samen geloven zij in betekenisvol en stoer werk in een groene omgeving waar sport, business, food, ontwikkeling en recreatie bij elkaar komen.

Samen ontdekken we wat werkt als we niet de systemen centraal stellen, maar die inzet organiseren die nodig is. Op alle leefgebieden.

Ivonne Couwenberg, stichting de Keertwending

Wat wij doen

Onze donatie wordt door de Keertwending ingezet voor de aanschaf van materialen en werkkleding voor deelnemers die in eigen tempo kleine en grote stappen zetten naar zelfstandigheid en arbeidsparticipatie.

Bezoek de website