De Werkmakerij

De Werkmakerij biedt kansen aan kwetsbare jongeren die nu nog langs de zijlijn staan. Het ultieme streven: een duurzame kans op de (reguliere) arbeidsmarkt.

Jongeren zitten op een muurtje

De Werkmakerij werkt, samen met bedrijven, aan het creëren van kansen voor jongeren die nu nog langs de zijlijn staan. Dit doen ze door een veilige werkomgeving binnen bedrijven aan de bieden. Daar leren de jongeren praktische vaardigheden en worden ze ondersteund tijdens hun weg naar een opleiding of werk.

Zo helpen De Werkmakerij jongeren hun eigen kracht en regie weer terug te vinden. Aan de hand van vier stappen krijgen jongeren de begeleiding én de tijd die ze zelf nodig hebben om te wennen aan de veranderingen. Tijdens het hele traject staat maatwerk en persoonlijk talent natuurlijk centraal.   
 
     

Meedoen in de maatschappij is heilzaam voor mensen

Wat wij doen

Met onze donatie gaat De Werkmakerij jongeren mobiliseren. Door te zorgen voor een fiets, scooter of ov-kaart kunnen deze jongeren op een passende werkplek aan de slag, ook als deze niet op loopafstand is. Zo krijgen zij de kans om het beste in zichzelf naar boven te halen.

Bezoek de website