Dress for Success

Dress for Success vergroot de kans op werk door zelfvertrouwen te geven aan werkzoekenden met een minimuminkomen. Dit doen zij door, geheel kosteloos, werkzoekenden te voorzien van representatieve kleding en praktische ondersteuning. Zo kunnen kandidaten goed voorbereid en verzorgd voor de dag komen op hun sollicitatiegesprek.

Dress for Success kledingcontainer op de Human Campus

Dress for Success, van origine een Amerikaans concept, is een wereldwijde non-profit organisatie met vestigingen in 24 landen. In 2001 startte de eerste vestiging in Nederland en dit aantal is inmiddels uitgegroeid naar 10 vestigingen, verspreid over heel Nederland.

Van de 2.000 klanten heeft 60% een baan gevonden. Een resultaat waar we trots op zijn.

Bertine Oudesluijs, manager Dress for Success Eindhoven

Wat wij doen

Vanuit de Driessen Foundation leveren wij een financiële bijdrage aan Dress for Success Eindhoven. Dit bedrag wordt aangewend voor de aanschaf van ontbrekende kledingitems. Daarnaast hebben wij in samenwerking met Brainport Human Campus, speciaal voor Dress for Success Eindhoven, een unieke kledingcontainer geïntroduceerd. Deze container bevindt zich op het terrein van de Brainport Human Campus en stelt gebruikers en bezoekers van de campus in staat om hun zakelijke kleding te doneren.

Bezoek de website