Everyday Heroes

Werk is een belangrijk onderdeel in het leven van de meeste mensen. Maar niet iedereen die wil werken kan werken. Soms mist iemand bijvoorbeeld een specifieke opleiding, heeft iemand geen vervoersmiddel of geen geld om reiskosten te betalen. Deze zaken kunnen een belemmering vormen waardoor iemand niet aan het werk kan.

Everyday Heroes biedt praktische oplossingen aan door middel van een Power Certificaat waarmee de laatste obstakels op weg naar het arbeidscontract worden weggenomen. Power Certificaten worden gekocht door organisaties die een bijdrage willen leveren aan een inclusieve arbeidsmarkt en zorgen ervoor dat een kandidaat dat ene contract wél weet te bemachtigen.

Werk mogelijk maken voor iedereen die wil en kan, dat is ons doel.

Sabine de Jong, oprichter Everyday Heroes

Wat wij doen

Dankzij de aanschaf van een Power Certificaat hebben wij voor het project ‘Lekker Brood' werkgeluk weten te creëren voor een aantal mensen met een kwetsbare achtergrond. Lekker Brood bestaat uit een bakkerij en een bistro waarmee zij meer dan 60 mensen aan een betaalde baan helpen. Het is een plek waar sociaal ondernemen en duurzaamheid samenkomen. De droom van Broodbrouwers is om zoveel mogelijk mensen met een zichtbare of onzichtbare arbeidsbeperking aan een betaalde baan te helpen.

Bezoek de website