Werken met Eric en Cindy

Bij werkgevers bestaat vaak nog het beeld dat mensen met een lichamelijke beperking niet of niet goed genoeg functioneren. Stichting Werken met Eric en Cindy bewijst graag het tegendeel. Cindy: “Vaak willen juist deze mensen zich extra bewijzen. Ze zijn vaak nog gemotiveerder dan iemand die niets mankeert.”

Eric, mede-oprichter van de stichting, is helaas in juni 2017 plotseling overleden. Cindy: “Hierdoor ben ik meer gedreven dan ooit om het werk van onze stichting voort te zetten”. Werken met Eric en Cindy brengt jongeren met een lichamelijke beperking in contact met positief ingestelde, meedenkende werkgevers die deze jongeren een kans bieden op een baan of stageplek.

Werkgevers denken nog te vaak in beperkingen

Cindy van der Varst, mede-oprichter 'Werken met Eric en Cindy'

Wat wij doen

Om deze werkgevers te bezoeken maakt de stichting gebruik van een aangepaste bus. Dit omdat Cindy zelf ook een lichamelijke beperking heeft. Deze bus is letterlijk de motor van de stichting en essentieel voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Wij dragen dit mooie initiatief een warm hart toe en steunen hen met een financiële bijdrage die ingezet wordt voor onderhoud van de bus.

Bezoek de website