Dress for Success

Over Dress for Success

Dress for Success vergroot de kans op werk door zelfvertrouwen te geven aan werkzoekenden met een minimuminkomen. Dit doen zij door, geheel kosteloos, werkzoekenden te voorzien van representatieve kleding en praktische ondersteuning. Zo kunnen kandidaten goed voorbereid en verzorgd voor de dag komen op hun sollicitatiegesprek.

Dress for Success, van origine een Amerikaans concept, is een wereldwijde non-profit organisatie met vestigingen in 24 landen. In 2001 startte de eerste vestiging in Nederland en dit aantal is inmiddels uitgegroeid naar 10 vestigingen, verspreid over heel Nederland.

Wat wij doen

Vanuit de Driessen Foundation leveren wij een financiële bijdrage aan Dress for Success Eindhoven. Dit bedrag wordt aangewend voor de aanschaf van ontbrekende kledingitems. Eind vorig jaar organiseerden wij een kledinginzamelingsactie bij Driessen Groep. Deze was zeer succesvol en leverde veel bruikbare kleding op. Op dit moment kijken we naar de mogelijkheden om informatieboekjes te ontwikkelen voor bezoekers aan Dress for Success Eindhoven met daarin kleding- en sollicitatietips.

Bezoek de website

‘Van de 2.000 klanten heeft 60% een baan gevonden. Een resultaat waar we trots op zijn’

Bertine Oudesluijs, manager Dress for Success Eindhoven