Emma at Work

Over Emma at Work

Ondanks een lichamelijke beperking of chronische ziekte, financieel zelfstandig en onafhankelijk in het leven staan. Dat is waar Emma at Work zich met hart en ziel voor inzet. Deze stichting begeleidt talentvolle, gemotiveerde jongeren tussen de 15 en 30 jaar met een chronische fysieke aandoening naar werk. En op hun weg daar naartoe.

Aan de hand van vragen als ‘waar gaat je hart sneller van kloppen?’, ‘wat wil en kan je?’ zoekt Emma at Work samen met de kandidaat naar een passende baan. Daarnaast wordt vanuit het Experience Lab begeleiding aangeboden in de vorm van individuele coaching, training en diverse workshops.

Wat wij doen

Emma at Work is hard op weg om haar netwerk onder jongeren en bedrijven uit te breiden. Wij dragen hier graag aan bij en zijn daarom aangesloten bij de Club van 1000. Tevens nemen wij deel aan het mentorprogramma waarmee wij jongeren helpen in hun zoektocht naar passend werk. Daarnaast stellen wij alle vergaderruimtes van Driessen Groep kosteloos beschikbaar voor workshops, kennismakingsgesprekken en inspiratiesessies die vanuit Emma at Work worden georganiseerd.

Bezoek de website

‘Onze jongeren willen gewoon werken. Ze kunnen net als ieder ander meedoen in de maatschappij’

Marlies van Hilten, directeur Emma at Work