Emma at Work

Over Emma at Work

Ondanks een lichamelijke beperking of chronische ziekte, financieel zelfstandig en onafhankelijk in het leven staan. Dat is waar Emma at Work zich met hart en ziel voor inzet. Deze stichting begeleidt talentvolle, gemotiveerde jongeren tussen de 15 en 30 jaar met een chronische fysieke aandoening naar werk. En op hun weg daar naartoe.

Aan de hand van vragen als ‘waar gaat je hart sneller van kloppen?’, ‘wat wil en kan je?’ zoekt Emma at Work samen met de kandidaat naar een passende baan. Daarnaast wordt vanuit het Experience Lab begeleiding aangeboden in de vorm van individuele coaching, training en diverse workshops.

Wat wij doen

Op verschillende manieren geven wij invulling aan de ondersteuning van Emma at Work; middels een financiële bijdrage, het openstellen van ons netwerk en de inzet van Driessen Foundation-ambassadeurs die zich als mentor verbinden aan het programma ‘Jouw Netwerk Werkt’. Via dit programma zijn al vele jongeren via mentoren uit het bedrijfsleven begeleid naar werk. Vier van onze Driessen Foundation-ambassadeurs hebben zich afgelopen periode als mentor ingezet waarbij zij ondersteuning boden in zowel de persoonlijke als professionele ontwikkeling van de deelnemende jongeren.

Bezoek de website

‘Onze jongeren willen gewoon werken. Ze kunnen net als ieder ander meedoen in de maatschappij’

Marlies van Hilten, directeur Emma at Work