Wil jij het verschil maken en samen ontdekken hoe we mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie ook mee kunnen laten doen? Dan is 'Back in the Game' hét event dat je niet mag missen! Driessen Foundation organiseert op donderdag 26 oktober, in samenwerking met Lüün en De Harde Leerschool, een inspirerende middag vol inzichten en praktische handvatten voor werkgevers, maatschappelijke organisaties en alle geïnteresseerden die geïnspireerd willen worden over inclusief werkgeluk.

Ontdek de inzichten van het baanbrekende onderzoek ‘langs de zijlijn’ van Lüün gericht op het bevorderen van kansengelijkheid voor mensen die ongewild ‘langs de zijlijn’ van de arbeidsmarkt staan. En laat je inspireren door De Harde Leerschool, met uitleg over en het ervaren van hun programma ‘Kort&krachtig’ en een succesverhaal van een van hun deelnemers. Daarnaast is er voldoende tijd om ervaringen en gedachten over inclusief werkgeluk te delen.

Kom naar 'Back in the Game' en ontdek hoe jij jouw organisatie inclusiever kunt maken. Meld je nu gratis aan.

“Niets doen is geen optie. We moeten er met elkaar voor zorgen dat iedereen actief kan meedoen in onze maatschappij.” Dirk Danen, De Harde Leerschool.

Programma
Donderdag 26 oktober

Brainport Human Campus
Schootense Dreef 15
5708 HZ Helmond

Routebeschrijving

13:30 Inloop
14:00 Welkomstwoord Driessen Foundation
14:05 Resultaten Onderzoek Lüün ‘langs de zijlijn’
14:30 Uitleg en ervaren programma De Harde Leerschool
15:15 Pauze
15:30 Ervaren coaching De Harde Leerschool
16:00 Praktijkverhaal De Harde Leerschool
16:30 Uitwisselen ervaringen over inclusief werkgeluk
16:40 Afsluiting door Driessen Foundation
16:45 Borrel

Theo Voortman - Lüün

Theo neemt de resultaten van het onderzoek 'langs de zijlijn' door en deelt praktische handvatten waarmee je als werkgever deze groep weer volop kunt laten deelnemen.

Dirk Danen - De Harde Leerschool

Dirk neemt je mee in het proces van het geven van een tweede kans aan kansarme jongeren die het nodig hebben, met een hoofdrol voor rugby. Ontdek wat wel mogelijk is, welke factoren een rol spelen en welke stappen genomen worden om gedragsverandering bij deze jongeren te weeg te brengen. Zodat zij die tweede kans kunnen pakken en zicht krijgen op werk. Naast uitleg over het programma Kort&Krachtig laat Dirk je ook een stukje van het fysieke deel en het onderdeel coaching ervaren.

Tygo - deelnemer Kort&Krachtig

Deelnemer Tygo van het programma Kort&Krachtig van De Harde Leerschool deelt zijn ervaringen. Tygo geeft ons een inkijkje in zijn persoonlijke reis en de impact van De Harde Leerschool op zijn leven.

Aanmelden

Ben je klaar om het verschil te maken en samen te ontdekken hoe we ook mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie mee kunnen laten doen? Meld je nu aan voor Back in the Game.