Innoveren

Driessen Foundation is aanjager voor innovatieprojecten met maatschappelijke impact. Dit doen we door het opzetten van eigen projecten en in co-creatie met partners. Natuurlijk allemaal met één doel: Werkgeluk mogelijk maken voor mensen waarvoor dit niet vanzelfsprekend is. Onderstaand lees je meer over deze projecten.

Onze eigen initiatieven

Met Jan&Koek creëren we een waardevolle dagbesteding voor mensen waarvoor een zelfstandige positie op de arbeidsmarkt niet vanzelfsprekend is. Sterk aan het Werk is een werk- en ontwikkelprogramma voor alleenstaande moeders met een bijstandsuitkering.

Geluksbudget

Naast onze doorlopende initiatieven stellen wij jaarlijks een geluksbudget van tien keer € 500,- beschikbaar voor onze ambassadeurs, om op persoonlijke wijze inclusief werkgeluk te creëren voor mensen/initiatieven waarvoor dit niet vanzelfsprekend is.
Onze ambassadeurs Miranda, Jeroen en Wendy zijn verantwoordelijk voor de geluksbudgetten. Zij reikten al een geluksbudget uit aan:

Onze samenwerkingen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas et tempus lectus. Curabitur pharetra
people in group

1430

mensen geholpen
Check mark

410

werkgevers geïnspireerd
Geld

€875.000

geld geïnvesteerd
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Naar de inhoud springen