Terug
Verhaal

Een laptop voor de gedreven Siebel

vrijdag 23 februari 2024

Dame werkend op laptop

Al haar hele leven lang wil Siebel andere mensen helpen en ondersteunen. Dat ze door persoonlijke omstandigheden zes jaar in de bijstand heeft doorgebracht houdt haar niet langer tegen. 

Haar hart ligt in het professionaliseren als sociaal werker. Om haar dromen te verwerkelijken begon ze haar studie aan de Hogeschool Rotterdam. Op dit moment werkt Siebel als linkwerker bij Team Toekomst, waar ze nauw samenwerkt met jeugd en gezinnen op een basisschool. Dit werk dient niet alleen als waardevolle werkervaring, maar het voedt ook haar passie om anderen te helpen en ondersteunen. Haar einddoel: als professionele coach haar eigen coachingpraktijk te openen. 

Everyday Heroes

Dankzij onze aanschaf van een Impactpakket van Everyday Heroes kan Siebel nu met een gloednieuwe laptop verder bouwen aan haar dromen na een moeilijke periode van zes jaar. Deze laptop zal haar ondersteunen bij haar studie en carrière, en haar helpen om haar doelen te verwezenlijken. 

Impactpakket

Everyday Heroes helpt mensen met het wegnemen van de laatste obstakels richting betaald werk. Dankzij onze aanschaf van een Impactpakket van Everyday Heroes kan Siebel een laptop aanschaffen waarmee ze verder bouwt aan haar droom. Siebel is vastbesloten om haar droom waar te maken en haar gemeenschap te dienen als een bekwame en empathische coach. Ze is een ware inspiratie voor anderen die ook streven naar groei en het verwezenlijken van hun dromen, ongeacht de uitdagingen die ze hebben ervaren in het verleden.