Terug
Verhaal

Tijdens het gesprek had ik het gevoel van ‘kom maar op!’

dinsdag 7 april 2020

Sjoukje aan het werk met hulp van Dress for Success

Sjoukje werkt mede dankzij Dress for Success als klantservicemedewerker bij UWV Groningen. “Via het UWV ontving ik een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek. De kleding die ik in mijn kast had hangen, was te casual en niet geschikt om aan te trekken naar het gesprek. Met een beperkt budget had ik geen geld om een nette garderobe aan te schaffen.

Vrienden maakten mij attent op Dress for Success. Wat was ik blij met deze gouden tip. Zij hebben mij namelijk fantastisch geholpen aan een passende kledingset. Een paar nette schoenen maakte mijn outfit compleet.  Op de dag van het sollicitatiegesprek, stapte ik vol zelfvertrouwen het UWV binnen. Ik had echt een gevoel van 'kom maar op!'.

Het gesprek verliep dan ook soepel en met succes; ik werd aangenomen!  Ik ben blij met de kans die het UWV mij heeft gegeven. Werken geeft me veel voldoening en plezier. Ook ben ik dankbaar voor de hulp die ik van Dress for Succes gekregen heb. Door de praktische adviezen en de prachtige kleding die je wordt aangeboden, groeit je zelfvertrouwen en straal je professionaliteit en deskundigheid uit. En met een lekker kopje koffie in je hand, heb je niet eens in de gaten dat je een belangrijke stap naar de toekomst zet.”