Over ons

Wij geloven erin dat ieder mens streeft naar een gelukkig bestaan. Goed werk speelt hierin een belangrijke rol en zorgt voor werkgeluk. Werk geeft je namelijk de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen én de (financiële) ruimte om een leuk leven te leiden. Maar het hebben van goed werk en het ervaren van werkgeluk is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is het vaak lastig om een baan te vinden en te houden. Juist voor deze groep mensen maken wij graag het verschil.

Het klinkt misschien alsof wij de wereld willen verbeteren, maar dat kunnen we natuurlijk niet. Wel kunnen we ons steentje bijdragen. Dat doen we onder andere door bestaande goede doelen te ondersteunen. We helpen hen met financiële middelen en zetten onze expertise in op het gebied van 'mens' en 'werk'.


Wie zijn wij

De Driessen Foundation is een initiatief vanuit Driessen Groep. Driessen Groep is een persoonlijk & professionele, digitaal gedreven, dienstverlener in 'mens en werk' gespecialiseerd in de publieke sector. Kort gezegd: Driessen zorgt ervoor dat mensen werk hebben én als ze werk hebben, zorgt zij dat dit goed geregeld is.

De afgelopen jaren is Driessen Groep flink gegroeid. En hoe groter de organisatie, hoe meer zij kan betekenen voor de wereld om haar heen. Vanuit deze gedachte én de passie voor ‘mens en werk’ is de Driessen Foundation in het leven geroepen.

Ons team

De Driessen Foundation bestaat uit een actief en betrokken onbezoldigd bestuur en een bevlogen projectgroep. Het bestuur, dat het beleid en de ontwikkeling mede bepaalt, ondersteunt en adviseert de projectgroep en komt vier keer per jaar bij elkaar.


Goed om te weten

De inkomsten voor de Driessen Foundation worden zoveel mogelijk aangewend voor het creëren van werkgeluk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De overheadkosten worden zo laag mogelijk gehouden.

Jaarverslagen

Door het delen van onze kennis en kunde hebben wij de afgelopen jaren, samen met de goede doelen die wij een warm hart toedragen, meer kunnen betekenen voor mensen die net dat beetje extra hulp nodig hebben. Hoe we hier concreet vorm en inhoud aan hebben gegeven lees je in onze jaarverslagen.

Algemene gegevens

De Driessen Foundation is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK-nummer: 68503962) en heeft de ANBI-status, waardoor giften onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar zijn.